Katalog sociálních služeb » KAPPA-HELP, z. s. – Odborné sociální poradenství

KAPPA-HELP, z. s. – Odborné sociální poradenství

Adresa

Boženy Němcové 101/16, 750 02 Přerov

Působnost

Přerov

Telefon

773 070 814

E-mail

Kontaktní osoba

Mgr. Martina Shaw

Web


Forma služby

ambulantní

Cílové skupiny

Oběti domácího násilí, oběti obchodu s lidmi, oběti trestné činnosti. Cílová skupina je vzhledem k charakteru služby omezena věkem. Služba je poskytována od 18 let věku jedince. Horní věková hranice není omezena.

Kapacita

Denní kapacita je 6 klientů.

Provozní doba

8:00 – 18:00 hodin (po, út, čt, pá), 8:00 – 13:00 hodin (st)

Bezbariérový příst.

NE

S úhradou

NE

Další nabízené aktivity

Další informace

Účelem a posláním spolku je pomoc lidem, kteří se dostali do nepříznivé sociální situace a hrozí jim vyloučení na okraj společnosti.

Spolek realizuje programy sociální prevence a integrace – v oblastech závislostí, sociálního vyloučení, etnických minorit, obětí trestné činnosti a nezaměstnaných osob. Dále realizuje programy léčby, snižování rizik a resocializace pro osoby ohrožené drogovou závislostí, alkoholismem nebo patologickým hráčstvím. Zabývá se programy primární prevence a vzdělávání v oblastech sociálně-nežádoucích jevů, rizikového chování a sociálního vyloučení. Organizuje poradenství pro oběti trestné činnosti, děti a mládež, závislé a jejich blízké. Organizuje také kulturní, sportovní a popularizační aktivity, které slouží k podpoře dětí mládeže, vyloučených osob nebo soužití mezi majoritou a minoritními skupinami.

zpět
Obrázek k aktualitě Sociální pracovnice představila užitečného pomocníka pro osamělé seniory

Sociální pracovnice představila užitečného pomocníka pro osamělé seniory

Osamělí senioři si v případě nouze mohou přivolat rychlou první pomoc. Zvládnou to snadno s pomocí asistenční služby Anděl na drátě, která funguje po celé České republice. Na setkání pečujících, které se konalo v úterý 23. dubna v obci Čechy,...

26. 04. 2024 přečíst celou aktualitu »

Obrázek k aktualitě Handicapovaní mohou pro přepravu využít CharityTaxi. Zaveze je, kam budou chtí

Handicapovaní mohou pro přepravu využít CharityTaxi. Zaveze je, kam budou chtí

Hendikepovaným, vozíčkářům a seniorům usnadní život nová služba CharityTaxi, kterou 1. března uvedla do provozu Charita Přerov. Převoz v autě speciálně upraveném pro přepravu na mechanickém nebo elektrickém vozíku nabízí charita nejen obyvatelům...

26. 04. 2024 přečíst celou aktualitu »

Logo Síť pomoci Moštěnka

2024 © DSO mikroregionu Moštěnka